Katie's Resources

Loves The Katie You Hate.

Så fint i köket

Det är så snyggt med marmorskivor, skulle vilja ha en marmorskiva i köket och sen en i badrummet också, det är så fint tycker jag.
Det är ett så fint materia som jag verkligen har blivit förtjust i, något som jag nu vill ha lite varstans i lägenheten. Det finns så mycket nu också och det är kanske det som påverkar en lite och gör att man gärna skulle vilja ha det mer. Det finns som kopp underlägg och som skärbräda och lite allt möjligt, ja det är en sånt bra material som verkligen gör att man vill ha det på till allt.

Lätt att få tag på idag

Ja idag är det lätt att få tag på marmorskivor och det som är kul är att det finns marmor i olika färger och det var något som jag inte visste förut och det är så snyggt med lite ljust rosa marmor, det är något som jag verkligen skulle vilja få tag på.
Sen så finns det grön och sen en lite blåare grå som också är fin. Ja det finns så mycket och det är så snyggt att blanda färgerna och ha lite av alla. Tycker det blir mer färg och liv då. Men det är ju en smaksak som man kan tycka som am vill om. Men jag tror att det är ett materia som vi inte tröttnar på, det är så med alla natur material tycker jag. Det kanske är för att dom är naturliga som gör att man tycker att det är så vackert och så härligt att vila ögonen på. 
Men det är såklart också en smaksak som är olika för alla och all tycker olika men jag tycker att det är så fint med marmor i alla fall och skulle vilja ha mer av det i mitt hem så är det bara.